2015. május 7., csütörtök

Tisztelgés a mesterek előtt, avagy így csinálják a legjobbak

Ez egy rendhagyó bejegyzés. Rendhagyó, mert spontán, mert olyat ajánlok, ami (akár) konkurenciának is tűnhet (de nem az), mert sok mindent láttam már az online marketingben, de amit ez a csapat összeállított, az - szerintem - bombarobbanás erejű. 

Akik egy 300ezres termékből a piacnyitás napján Magyarországon 400 megrendelést felvesznek, azok tudnak valamit. Látszik már elsőre, hogy vérprofik fogtak össze és valami különlegeset alkottak. Pillants bele, hol tart ma az online marketing szakma csúcsa.

Nézzük, kikről is van szó? 

Róluk:

Csepregi Balázs, Schlingloff Sándor, Szász Mátyás, Tomán JózsefMit alkottak?

Egy totális marketing gépezetet, amit szerényen "ügyfélgép"-nek hívnak.


Regisztráció után a fenti tervrajz letölthető sok egyéb hasznos infó kíséretében.
Vigyázat! Erősen szakmai anyag, csak haladóknak, vagy mindenre elszántaknak...

Mit kaphatsz tőlük?

Mindent. Tálcán. Előre elkészítve.


Szeretnél betekinteni a színfalak mögé, ahol egy "mini online marketing képzést" is találsz?

Megteheted. Ingyen.


... végül egy beszédes kép:


Kiknek ajánlott?

Azoknak, akik nem érik be kevesebbel, mint a tökéletes, ezért hajlandóak nem kevés időt, pénzt, figyelmet áldozni + cselekedni és akik nem most ismerkednek az internettel.*

Érdekelnek a részletek?

Folytasd itt: http://pdp.hu/

Megjegyzés 1#:

Nehéz hibát találni az anyagban, de ha nagyon szőrös szívű akarok lenni, akkor azt is el kell mondanom, hogy nem volt könnyű felvenni a fordulatot. Ezt az anyagot nem lehet a szokásos "gyorsan átfutom", "beszkennelem a szememmel" módon feldolgozni. Ki is zökkentette a napomat rendesen...:) A sok kis megjegyzés, instrukció megtornáztatta a szememet, figyelmemet, időnként előre-hátra kellett lapoznom, mert elvesztettem a fonalat.

Megjegyzés 2#:

Ha nem érzed magad kvalifikáltnak ebben a csoportban*, ha szerényebb alapokról kell indítanod a vállalkozásod internetes megjelenését, kommunikációját, ha túl tömény Neked a szakma "krémje", akkor érdemes itt megtenned az első lépéseket.

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre!
Neked hogy tetszik a "Piaci Dominancia Program"?

Írd ide a megjegyzésekbe!

******

Kattintásra nagyítható!
Frissítés (2015.05.25.):Pár nappal ezelőtt levelet kaptam Schlingloff Sanyitól személyesen. Korábban nem beszéltünk, nem leveleztünk egymással, ezért meglepetésszerű volt a levele. Megerősített abban, hogy aki ad, az többszörösét kapja vissza, tehát érdemes önzetlenül adni. Íme a levele itt jobb oldalt.

Éltem a felajánlásával és két ötletet írtam, amiben egymás hasznára lehetünk. Elsőre azonnal igent mondott, a másodikra pedig akkor tud majd válaszolni, ha átnézi az anyagaimat. Kíváncsian várom a válaszát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...