2015. május 12., kedd

Hogyan jelentkezz be adatvédelmi nyilvántartásba gyorsan egyszerűen?

Az elmúlt hetekben tapasztaltam, hogy nagyon felgyorsult az adatvédelmi nyilvántartásba vételi procedúra. Legutóbbi alkalommal mindössze egy hét alatt regisztrálták egyik partneremet és megkapta nyilvántartási számát, ami jelenleg ingyenes.

Adatvédelmi nyilvántartásba vétel (NAIH) | www.magnesmarketing.hu


Az alábbi videóban megmutatom mi a leggyorsabb, legegyszerűbb módja, hogy Te is rendelkezzél mielőbb adatkezelési nyilvántartási számmal. Nyilván nem "a szám" a lényeg, hanem, hogy korrekt, törvényes keretek között tudjunk tevékenykedni, nagyobb biztonságban legyünk és reménybeli vevőink, partnereink is nagyobb bizalommal tekintsenek ránk.

A 2012-2013-as évek türelmi, bevezetési, átmeneti időszaknak volt tekinthető. A kis apparátus, meg gondolom a gyakorlatlanság miatt, előfordult, hogy hosszú hónapokig, akár egy évig is eltartott a regisztráció, ami napjainkra rutinszerűvé vált. 

2014-2015-re már az is jellemző, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), leánykori nevén Adatvédelmi Hivatal már fokozott figyelmet fordít az ellenőrzésekre is. Kiszabásra kerültek az első nagyobb, elrettentő jellegű büntetések is.

Megérett tehát a helyzet, hogyha eddig halogattad a bejelentkezést, akkor most mielőbb megtedd ezt a szükségszerű lépést. Ehhez nyújtok kis segítséget az alábbi videóval.


Közvetlen link a NAIH honlapjára, ahol máris indítható a bejelentkezés:


Kövess itt is: 
Ha tetszett, oszd meg kedvenc közösségi oldaladon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...