2015. április 22., szerda

Milyen eszközöket, szoftvereket használok?

Az internetes marketing tevékenység, az online munka számos szoftver és eszköz összehangolt használatát igényli. Jó hír, hogy van miből választani, óriási a kínálat. Rossz hír, hogy nem könnyű megtalálni, melyek optimálisak saját munkádhoz, vállalkozásodhoz. Ha sikerült megfelelőnek tűnő alkalmazást találni, idő kell a megismeréséhez és előfordulhat gyakran, hogy menet közben derül ki: váltani kell, kezdődhet minden elölről. Ha most indítod online tevékenységedet, hasznos lesz az alábbi lista.

Mágnes Marketing szoftverek, eszközök, alkalmazások | www.magnesmarketing.huÖsszeírtam az általam jelenleg használt, hosszabb távon is bevált legfontosabb szoftvereimet, amelyek kiválasztásánál - egy-két kivételtől eltekintve - a következő szempontokat vettem figyelembe: könnyű kezelhetőség, könnyű hozzáférhetőség, megbízhatóság, igényes munkára is alkalmas legyen. Ahol több tétel is szerepel, ott a sorrend is számít. Íme a lista:
A fenti lista messze nem teljes, számos egyéb szoftver, alkalmazás létezik, amelyek mind hasznosak, induló vállalkozóknak azonban nem feltétlenül szükségesek. Ha az a cél, hogy gyorsan, kulturáltan kell megjelenni az interneten, minimális költséggel, akkor az első időszakunkban kiszolgálnak a fenti eszközök. Amikor beindult az üzlet és van rendszeres bevétel, utána érdemes elgondolkozni a fejlesztésen és a marketing új szintre való emelésén. 

A fenti listából melyikről szeretnél többet megtudni?

Írd ide a megjegyzésekbe! Ha bármi kérdésed van, azt is.

Kövess itt is: 
Ha tetszett, oszd meg kedvenc közösségi oldaladon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...