2015. április 24., péntek

Amikor a "hóhért akasztják"...

Pár gondolat szabadon... Bénázok ám én is...:) Most pl. a YouTube csatornával és a hozzá társított Google+ Oldallal gyűlt meg a bajom. Elkövettem azt a hibát a YouTube csatorna megnyitásakor, hogy átsiklottam az alábbi kis link fölött, pedig még videóra is vettem, fel is hívtam rá a figyelmet, de a nagy lámpalázban mégis másképp csináltam:

Ha figyelmesebb lettem volna, azonnal kész lett volna a G+ oldal is (nem G+ profil). Sőt, tetéztem a bajt azzal, hogy már feltöltöttem videókat, amiket megosztottam, beágyaztam, publikáltam. Pedig, ha arra a kis linkre kattintok (ld. fenti kép), akkor a következő kép fogadott volna és sok-sok munkaórát megtakaríthattam volna:Időközben rájöve a helyzetre, minap megalkottam gyorsan a "rendes", üzleti YouTube csatornát és a hozzá kapcsolódó G+ oldalt, csak azt felejtettem el, hogy a videókat - valószínűleg - nem fogja engedni újra feltölteni a rendszer, mert már szerepel a portálon. Volt már ilyen tapasztalatom. Azon pedig már természetesen nem lepődök meg, hogy hiába kapcsoltam össze a blogot az új G+ oldallal, sehogy se akarja ott megosztani a tartalmakat a rendszer. Most úgy látom, hogy meg kell szüntessem az elkezdett YouTube csatornát, a hozzá kapcsolódó G+ profilt is, újra fel kell töltenem a videókat, cserélhetem mindenhol a linkeket,
beágyazó kódokat és írhatok majd egy beszámolót, hogy "így tedd rendbe az összakuszálódott fiókjaidat..."

Ez a bejegyzés csak Neked szól, kérlek NE oszd meg sehol, senkivel, ne égess kérlek! (csak viccelődök kínomban...:)


Ha másért nem, akkor azért örülök mégis az egész sztorinak, mert mindannyian okulhatunk belőle. Nekem legalábbis már beégett a tudatomba...Kövess itt is: 

Ha tetszett, oszd meg kedvenc közösségi oldaladon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...