2015. február 18., szerda

Rövid hírek vegyesen, plusz egy kérés, egy meglepetés és két ajándék

Tartalom:
 • Google Drive Webinárium
 • Nyílt Online Konzultációk
 • Mágnes Marketing Műhelygyakorlatok (MMM)
 • Ajándék részvételi lehetőség 2 fő részére a Mágnes Marketing MűhelygyakorlatokonMa este Google Drive Webinárium 20:00 órakor


Google Drive Webinárium | www.MagnesMarketing.huBelépés a képre, vagy erre a linkre kattintva: http://www.ek24.hu/marketingtv

Részvétel ingyenes.
Belépéskor kérjük a teljes nevet megadni.


Nyílt Online Konzultációk (hétfőnként 21:00 órakor)


Tegnap előtt, hétfőn sikeresen megvalósult a 2. nyílt online Mágnes Marketing (MM) Konzultáció, immár kibővített 100 fős videó konferencia teremben. Csúcslétszám egyidőben 55 fő volt, tehát már megérte a 100 fős termet megigényelni. Horváthné Terinek azúton is ezer köszönet! Következő héten folytatjuk.
Kérés:
Ha konkrét kérdésed van a weboldal alaptémáját adó MM Stratégiával kapcsolatban, illetve a Google Drive-al, vagy egyéb Google szolgáltatással kapcsolatban (pl. Blogger, YouTube, G+), illetve , akkor kérlek, hogy a GYÍK menüpont alatti "Megjegyzésben" fogalmazd meg. Az itt található kérdések előnyt élveznek a heti konzultációk alkalmával, ui. ezekre kicsit több idő lesz felkészülni.

Mágnes Marketing Műhelygyakorlatok (MMM)


Sikerült ideális termet találni, amit a holnapi, szerdai napon foglalok le hivatalosan is. A dátum már biztos: február 24-én kedden és 26-án csütörtökön tartjuk az első "történelmi" MMM-ot.


Azok számára, akik már jelentkeztek, kérem, hogy válasszanak mielőbb maguknak konkrét dátumot, mert a terem maximális befogadóképessége 15 fő. Egyelőre telefonon és emailben tudjuk ezt egyeztetni.
Meglepetés!  
Tárgyaltam két vendég előadóval, akik kis betekintést adnak egyrészt a Wordpress rejtelmeibe,lehetőségeibe, másrészt a videók szerkesztésébe, kulisszaikaiba, videómarketingbe. Mindketten a szakma elismert, neves képviselői, bőséges referenciával a hátuk mögött. Tervek között további vendégelőadók meghívása szerepel, akik kapcsolódó témákban alkalmanként egy-egy témát bemutatnak.
Azok, akik most szeretnének jelentkezni, és nem akarnak lemaradni a bevezető és soha vissza nem térő kedvezményről, kérem kattintsanak ide! A 12.700 Ft-os extrém alacsony bevezető ár csak 
a pontos helyszín kihirdetéséig még áll
utána a még mindig kedvezményes 
19.970 Ft-os "koránébredős" ár lesz érvényben. 


Ajándék részvételi lehetőség 2 fő részére a Mágnes Marketing Műhelygyakorlatokon


Szlogen és logo kerestetik! 

Játékos pályázat keretében kérem a segítségedet jutalom fejében. Kérlek segíts kitalálni egy jó szlogent és egy ütős logót! 

Egyelőre ezek jutottak eszembe szlogen gyanánt:
 • "Semmiből online birodalmat"
 • "Hogyan építs semmiből online pénzgyárat?"
 • "Vonzó téma"
 • ...?
Logora pedig ezek:
 • MM, vagy 
 • MMS, valahogy klasszul kitalálva,
 • ...?
A legjobb szlogen és logó ötleteket megszavaztatjuk és a nyertes "pályaművek" tulajdonosai, azaz 1-1fő GRATIS vehet részt egy MMM-on. 

Ez egy előzetes beharangozó, a játékos pályázat további részletei hamarosan itt olvashatók a blogon.


Szerettel várlak a ma esti webináriumon és a hétfői, nyílt konzultációkon!

Ha nem akarsz lemaradni az ultrakedvezményes műhelygyakorlatról, 

Figyeld a blogot, vagy a hírlevelet, és nevezz majd be 
a "Játékos szlogen és logo pályázatra" 
és nyerd Te meg az ingyenes részvételi lehetőséget 
a Mágnes Marketing Műhelygyakorlatra!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...