2015. február 11., szerda

PREMIER: Mágnes Marketing Stratégia (webinárium, 20:00 órakor)

Mágnes Marketing Webinárium | www.MagnesMarketing.huA ma esti webináriumon kerül bemutatásra - széles körben - először teljes részletességgel a Mágnes Marketing Stratégia 2015-ös, aktualizált változata. Belépés az élő adásra itt, vagy a képre kattintva.

Kezdés: 20:00 órakor
Részvétel ingyenes.

Témával kapcsolatban további információk ebben a korábbi bejegyzésben olvashatók.

A webinárium után írd meg a véleményedet itt alul megjegyzésben! Ha nem találod a megjegyzéseket, akkor kattints ide.

Hívhatsz ismerősöket is.
Szerettel várlunk!

4 megjegyzés:

 1. (nem tudom, hogy elküldtem-e, ezért még egyszer küldöm:)
  Kedves Árpád!
  Az előadás nagyon tetszett.
  Az elmúlt hetekben végig kísértem Terike által szervezett előadásokat. Ugyan a képek meglehetősen hiányosan töltődtek be, de így is sok ötletet kaptam (a videó anyagokat nagyon várom). A műhelymunkára már majdnem elsők közt jelentkeztem (és kerestem, hol lehet fizetni és megrendelni), hogy további ötleteket kapjak, -mikor leesett, -hogy ez személyes Bp.-i munkát takar. Ez nem oldható meg online előadásokkal, online munkával? Szívesen fogadnék személyre-szóló ajánlatokat.
  Ásvány ékszereket készítek (MyKriszta ásvány ékszer néven). Két webáruházunk működik (első: mykriszta.com). Másfél éve egy Unas által fejlesztett bérelt webáruházunk a fő működő (asvanyekszerbolt.hu -néven) webáruház (elég sok funkcióval van felruházva. A múlt évben elég sokat költöttem AdWords hirdetésre (most az éves könyvelésnél meglepetésként ért, hogy a számlák után most még az áfát is be kell fizetnünk), -így a hirdetést szeretném valami más "okossággal" kiváltani, ezért örültem Terike web tanfolyamjainak (természetesen, tudom, hogy nincs minden ingyen) de próbálok némileg utánajárni, milyen lehetőségek vannak, mi az, amit én is megtehetek a honlapom látogatottságának növelése érdekében. Az előadás és a lehetőséget köszönöm: Magyarné, Kriszta
  mykriszta@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kriszta!
   Örülök, hogy tetszett az előadás és hasznosnak találtad. Az online műhelymunkán erősen elgondolkozok, mert Terikétől hallottam, hogy sokan érdeklődnek iránta. Figyeld kérlek az oldalt, vagy ha feliratkoztál a hírlevélre, akkor azt, mert erről hamarosan kiküldök információkat.

   Törlés
 2. Szia Árpi!

  A kezdetek óta hallgatom/nézem az előadásokat és a konzultáción is részt vettem. Mindig adott valami új információt, sokat tanultam Tőled. A tegnap esti képzésedről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.
  Igaz, a képek kicsit akadozva jöttek, de ez sem zavart, mert így teljes egészében a mondandódra tudtam koncentrálni. Már nagyon várom a felvételt, mert szeretném végigvinni a bionline.hu webáruházamon.
  Az előadásod profi módon átfogó volt, az "értől az óceánig". Nem az "én osztom az észt, te meg csináld meg", hanem az elméletet követték a gyakorlati eredmények bemutatásai is.

  Ezt a szenzáció estét még megkoronáztad az elképesztően jó ajánlatoddal, ami kihagyhatatlan a témában kezdők számára.
  Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...