2015. február 5., csütörtök

BREAKING! Premier előtt premier

Mágnes Marketing Stratégia | www.MagnesMarketing.huTegnap váratlan hívást kaptam Horváthné Teritől, az Előnymarketing rendszer tulajdonosától. Teri kb. 3000 kereskedővel és a kereskedők 100.000+ vevőjével dolgozik együtt évek óta növekvő sikerekkel, és pár éve az online képzéseivel vállalkozók százainak segít a fejlődésben. 


Ma esti trénere lebetegedett és kérte hogy ugorjak be. Gondolkodás nélkül igent mondtam, bár épp tegnap nyugtáztam, hogy azért jó, hogy még van egy hetem az ünnepélyes zászlóbontásig, azaz a jövő szerdai webináriumig. 

Aki indított már vállalkozást, vagy egy komolyabb projektet, az tudja, hogy rengeteg szálat kell összeilleszteni, leszervezni, anyagokat legyártani...stb. ahhoz, hogy ki lehessen állni a világ elé: hahó, itt vagyok, ide figyeljenek emberek....!

Épp ezért ma telefon, skype, emailek kikacsolva, billentyűk izzanak....:

Ma este 20 órakor kerül először nyilvánosan bemutatásra - egyelőre bennfentes körben - a Mágnes Marketing Stratégia a legfrissebb tapasztalatokkal, esettanulmányokkal, lépésről-lépésre szemléltetve a teljes folyamatot.

Belépés a webináriumra itt, vagy a fenti képre kattintva.

Részvétel ingyenes.

A bejegyzés folytatódik, kattints az alábbi linkre: 

Aki gyakorlott a honlapok létrehozásában, adatbázisépítésben, szövegek, képek, videók szerkesztésében, az a kapott ismeretek birtokában képes lesz elkezdeni saját rendszerét megtervezni, felépíteni.


Aki kevésbé rutinos, vagy akár teljesen kezdő e téren, ugyanakkor nem szeretne lemaradni, annak kiscsoportos műhelymunka keretében rakjuk majd együtt össze a saját "magnetikus" rendszerét.

A jövő heti premiert természetesen megtartom, ígértem, erre az alkalomra is marad meglepetés. 

Azok, akik a ma esti eseményen részt vesznek, garantáltan egy egyedi, exkluzív információ birtokába kerülnek, amit csak ekkor fogok elmondani, soha máskor a jövőben.

Találkozzunk ma este 20:00 órakor!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...