2015. február 15., vasárnap

A Mágnes Marketing Webinárium résztvevőinek visszajelzései

Kommentár nélkül itt egy kis csokor belőlük. Horváthné Terinek, az Előny Kártya és Marketing rendszer tulajdonosának pedig nagyon köszönöm, hogy rendelkezésemre bocsátotta ügyfelei visszajelzéseit. 
Teri egy olyan online képzési rendszert szervezett meg, ahol esténként a vállalkozók otthonukból képezhetik magukat, ráadásul ingyenesen. Olyan gyakorlati ismeretek képzése van napirenden, mint a Facebook marketing, multimédiás tartalmak szerkesztése, online dokumentumok kezelése, honlapok szerkesztése,  Mágnes Marketing Stratégia és még egyéb vállalkozóknak nélkülözhetetlen téma. Ezeken a hétköznap este 20:00 órakor kezdődő webináriumokon jelenleg alkalmanként 100-200+ vállalkozó vesz részt. Bejelentkezésnél kéretik a teljes nevet megadni.

A Mágnes Marketing Webinárium 2015.február 11-i résztvevőinek visszajelzései:

Mágnes Marketing Webinárium | www.MagnesMarketing.hu

Kattintásra nagyíthatóKaptam egy videós véleményt is:Mágnes Marketing Műhelygyakorlatra jelentkezés ittHa résztvettél a webináriumon, írd le Te is a véleményedet itt a megjegyzésekben alul! Ha nem jelenik meg, akkor kattins ide!

Ha szívesen ajánlod másoknak a fenti letölthető anyagokat, akkor itt alul könnyen meg tudod osztani kedvenc közösségi oldalaidon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...