2015. január 31., szombat

Villám felmérés

Ez a blog első bejegyzése, üdvözöllek. Hamarosan rövid, oktató videók sorozatával találkozhatsz itt, azonban arra gondoltam, mielőtt saját fejem után mennék, hogy körbekérdezek, kinek, mi okoz most legnagyobb fejfájást az online munkájában. 


A kapott válaszok segítenek az első videók témáját megválasztani, ezért előre is köszönöm, ha kitöltöd az űrlapot. Nagyon rövid, fél perc az egész, és nem kötelező nevet, email címet se megadnod.

Mágnes Marketing Stratégia | www.magnesmarketing.hu
Természetesen nem leszek hálátlan... A mindössze két kérdésből álló űrlap kitöltése után azonnal megtekintheted és letöltheted a Google Drive használatát bemutató kb. egy órás videót és a hozzá kapcsolódó prezentációt.

A bejegyzés folytatódik, kattints az alábbi linkre: A Google Drive, vagy a hasonló távoli tárhelyek ismerete ma már annyira alapvető és fontos az online munkával és a mindennapi élettel kapcsolatban, mint korábban a Word, az Excel, vagy PowerPoint. E szoftverek oktatása már az általános iskolai informatikai képzés része lett. A Drive-al és társaival még a tanárok is csak most ismerkednek...

Ha névvel, email címmel együtt küldöd a kérdésedet, akkor BÓNUSZKÉNT a beérkező kérdések feldolgozása után egy újabb videóban válaszolok a tipikus, legtöbbeket érintő kérdésekre. Ha még így sem kaptad volna meg a választ, akkor a leggyorsabbakat meghívom egy interaktív webkonferenciára, ahol élőben igyekszem megválaszolni a kérdéseket. Ha szükséges, akkor szakembert is hívok...

Tehát, ha még nem töltötted volna ki a villám felmérést, kérlek tedd meg itt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...